De 6 weken zomervakantie waren weer top! weer lekker genoten van verschillende thema's. Meer foto's hiervan vind u onder het kopje foto's. 

In de meivakantie hadden we het thema beroepen.

In deze twee weken kwamen er verschillende beroepen voorbij.

Ook zijn we naar het schilder atelier geweest bij Tineke Goorhuis.

En wat zijn we trots op onze geweldige schilders! Maar ook hebben we een boerderij bezocht en niet te vergeten zijn we met de Boswachter op pad geweest! Het waren twee geweldige themaweken. Bekijk gerust de mooie foto's! . zitten onder het kopje Foto's in de bovenbalk.

Een lekker buffetje maken....

Op zondag 26 Februari hadden we dit jaar voor het eerst een kinderoptocht . Ook de kinderen van BSO Het Berenbos hadden aan een mooie taart gebouwd.

Deze werd dan ook vol trots  getoond tijdens de optocht. We kregen vanuit de prins en de jeugdprins de mooie 3e prijs uitgereikt!

Op donderdag 5 Januari was het dan zover. We gingen met de kids naar Winter World in Hengelo! Lekker een dagje schaatsen en plezier maken. Maar uiteraard ook genieten van een lekkere warme kom chocolademelk.

Dankzij Groenrijk uit Haaksbergen werden ons deze kaarten aangeboden en konden de kids genieten! Super bedankt hiervoor!

Op Vrijdag 21 oktober (herfstvakantie) is het weer zover. Vanuit de BSO Het Berenbos organiseren we weer een spooktocht in het Eppinksbos* ! Kinderen in de leeftijd van 2 t/m groep 4 van de basisschool starten om 18.30. De oudere bovenbouw leerlingen starten vanaf 19.30.  WIE DURFT????

* Verzamelen bij de ingang van het bos vanaf de weg van de  Fam. Schonenborg.

 

 

De vakantie zit er weer op!!! Wat hebben we genoten van het Thema op de camping!!  Van lekker uitstapjes maken tot aan leuke campingspelletjes zoals snoephappen etc. kwam voorbij.  Wij hebben genoten. Hopelijk jullie ook meisjes en jongens!